ELAZIĞ / MERKEZ - Hilalkent İlkokulu

Ock

Bu hafta sınıflarımızda Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerinden  'Kermes' , 'Yetenek Paylaşım Saati', 'Görsel Sanatlar,Bilim ve Spor Etkinliği', 'Komedi Saati' , 'Oyun Saati' , 'Hitabet Oyunları' , 'Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma', 'Söyleşi: Tecrübe Paylaşımı', 'Dönem Sonu Gösterileri', 'Gezi' gibi etkinlikler yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerimizin birinci gününde her sınıfımızda 'Bilgi Yarışması' , 'Kelime Oyunu', 'En Sevdiğini Paylaş', 'Yetenek Sizsiniz' , 'Aynısını Çiz' , 'Deney Etkinlikleri' , gibi etkinlikler yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

4/B sınıfımızın AFAD gezisinden insan hayatını etkileyen faktörlerin başında gelen afetlere karşı hazırlıklı ve bilinçli bireyler olmak adına çok önemli bu etkinlik için desteklerini esirgemeyen değerli velilerimize ve kıymetli öğretmenimiz Medine COŞKUN'a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

4-B sınıfımız geleneksel çocuk oyunları projesi kapsamında bu hafta '5 Taş' oyununu oynadı. Hem öğrendik hem eğlendik. Değerli velillerimiz de varlıkları ile hem gönlümüzü hem sınıfımızı şenlendirdiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Geleneksel Çocuk Oyunları projesi kapsamında önce yumurta yarışı ile eğlendik, sonra yumurtalarımız eşliğinde sağlıklı bir kahvaltı yaptık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ayın konusu olan "Cümle Afiş Çalışması "yapıldı. Okulun 1.eseri seçildi ve diğer eserlerimiz okul panosunda sergilendi.

Ara

Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmenimiz Medine ÇOŞKUN rehberliğinde her hafta düzenlenen 'Haftanın Şairi' Köşesinde bu haftanın şairi Abdurrahim KARAKOÇ oldu.

Ara

4/B Sınıfımız Sosyal Bilgiler dersi çerçevesinde kültürümüzün bir parçası olan Mezarlık ziyaretini gerçekleştirdi. Aynı zamanda mezar taşlarına bakarak yön bulma yöntemini de uygulamalı olarak öğrenmiş oldular. Katkı ve desteklerinden dolayı velilerimize, özverili çalışmaları için öğreetmenimiz Medine COŞKUN'a teşekkür ederiz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "100 Yıllık Koca Çınar Cumhuriyetim" temalı resim, şiir ve mektup kategorisinde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Harun GÜNDÜZ tarafından verildi. Şiir kategorisinde il 2.si olarak ödül almaya hak kazanan okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Atike SARIOĞLU'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

4/B sınıfımız öğretmenleri Medine COŞKUN rehberliğinde Meteroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Çocuklarımızı en iyi şekilde ağırlayan Bölge Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına, katkılarını esirgemeyen değerli velilerimize, özverili çalışmaları ve emekleri için öğretmenimiz Medine COŞKUN'a teşekkür ederiz.

Ara

2/D sınıfımızın her hafta düzenledikleri veli-öğrenci kültürel etkinliğinde bu hafta dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türk Büyükleri konulu tema işlendi. Öğrenciler büyük bir özveriyle hazırladıkları gösterilerini sahnede sergilediler. Aynı zamanda sınıf içinde de hazırladıkları kukla gösterisi ile eğlenceli dakikalar geçirdiler. Emegi geçen başta öğretmenimiz Selçuk YILDIRIM olmak üzere, sevgili öğrencilerimize ve yine katkılarını esirgemeyen değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmenimiz Medine ÇOŞKUN rehberliğinde her hafta düzenlenen 'Haftanın Şairi' Köşesinde bu haftanın şairi Orhan Veli KANIK oldu.

Ara

2/D sınıfımızın sınıf içi etkinliklerinden birisi olan Karagöz-Hacivat gösterisinden kareler